Checklist podnikateľa pred dovolenkou


22.08.18
Publikoval Štefan Rak

Každý majiteľ firmy sa snaží, aby jeho podnikanie fungovalo hladko a bez problémov. V niektorých prípadoch to však robia na úkor voľného času. Boja sa opustiť firemné prostredie na dlhší čas a keď už aj ležia s rodinou pri mori, stále sú myšlienkami inde. V najbližších riadkoch vám predstavím 3 moderné riešenia, vďaka ktorým si môžete spokojne vychutnať dovolenkové dni. Navyše vám nič nebude brániť v ich používaní aj po návrate do svojho bežného pracovného života.


Manažovane Wi-Fi siete aj na diaľku

Nezáleží na tom či si sieťové prvky vo firme manažujete sami, alebo na to máte IT oddelenie. Už existujú riešenia, ktoré umožňujú spravovať sieť priamo z cloudu. Získavate tak skvelý prehľad o tom, čo sa vo firme deje, aj keď ste stovky kilometrov od kancelárie. Viac o tom, ako tento druh služieb pomôže získať nielen lepšiu kontrolu nad sieťou, zvýšiť produktivitu a znížiť náklady si môžete prečítať v osobitnom článku

SmartHome sa postará o váš domov

Pred odchodom na dovolenku sa musíte postarať aj o svoj domov. Možno to sami poznáte, skontrolovať, či sú pozatvárané okná, aby sa dnu nikto nedostal, poriadne zamknúť dvere a niektorý z nás pri dlhšej neprítomnosti aj uzatvoria hlavný prívod vody. Veď čo ak by náhodou. Počas dovolenky máte párkrát ten pocit bezmocnosti, keď neviete, či sa u vás doma niečo nedeje.

SmartHome prispeje k vašej bezpečnejšej domácnosti. Aj z dovolenky budete mať k dispozícii monitoring dverí, okien, pohybu, teploty a prípadného dymu v dome či niekde vonku. Ak sa zaznamená niektorá z predchádzajúcich aktivít, automaticky sa spustí zvukový alarm a nahrávanie obrazu cez kamery, ktorý môžete sledovať na svojom mobile.

Kolaboračné nástroje na rýchle spojenie so svetom

Akokoľvek všetci túžime na dovolenke vypnúť, občas nastane situácia, keď je vaša prítomnosť naozaj potrebná. Takéto prípady už pre vás nemusia byť dovolenkovou nočnou morou. S nástrojmi Office 365 máte všetko potrebné so sebou, priamo v smartfóne alebo tablete. So Skype for Business vyriešite rýchlo všetko potrebné cez chat alebo audio-video konferenciu s viacerými ľuďmi naraz. Je pritom jedno či už sedia v kancelárii, pracujú z domu alebo sú na služobnej ceste.

Ak od vás budú kolegovia potrebovať urgentné rozhodnutie, bez problémov s vami dokážu zdieľať potrebnú dokumentáciu. Celý problém dokážete uzavrieť za 10 minút a vy sa môžete vrátiť k užívaniu svojho zaslúženého voľna.

ZDIEĽAŤ ČLÁNOK: