T-Mobile obohacuje ponuku o nový program Fix 12, Slovak Telekom

T-Mobile obohacuje ponuku o nový program Fix 12

30. 04. 2009

BRATISLAVA, 30. apríl 2009

Spoločnosť T-Mobile rozšíri svoje portfólio obľúbených programov Fix o novinku – Fix 12. Nový program bude k dispozícii aj s benefitom extra kreditu na celé obdobie dvoch rokov či víkendovými SMS do všetkých sietí zdarma. S programom Fix má zákazník kontrolu nad svojimi výdavkami ako na predplatenej karte a zároveň aj nižšie ceny služieb a možnosť zobrať si telefón za akciovú cenu.

Fix 12 – novinka s vyšším benefitom
Fix 12 je nový program v skupine obľúbených programov Fix, kde sa zákazníkom odpočítava kredit za využívané služby (hovory, SMS). Predstavovaný program má povinné zmluvné dobitie vo výške 12 eur (361,51 Sk), zákazník však pri ňom získa väčšie množstvo akciových telefónov na výber a dokonca aj s nižšou akciovou cenou.

Ceny hovorov, SMS či obsahových služieb sú rovnaké ako pri ostatných programoch Fix.

Extra kredit i víkendové SMS zdarma
Fix 12 bude v rámci úvodnej akciovej ponuky obsahovať aj dvojicu benefitov. Všetci zákazníci (s akciovým telefónom i bez neho) získajú každý mesiac bonusový kredit zdarma, a to až vo výške 6 eur (180,76 Sk). Za celé obdobie 24-mesačnej viazanosti tak získajú až 144 eur (4 338,14 Sk).

Zákazníci, ktorý si kúpia program Fix 12 bez akciového telefónu, získajú aj ďalší benefit – neobmedzené víkendové SMS do všetkých sietí až na 18 mesiacov.

Kompletná ponuka programov Fix
Akciová ponuka na program Fix 12 platí od 1. do 31. mája 2009. Zákazníci si budú môcť okrem programu Fix 12 aktivovať aj program Fix 16 s najvýhodnejšími cenami telefónov i bonusovým kreditom až vo výške 8 eur (241,01 Sk) počas dvoch rokov. K dispozícii bude naďalej aj program Fix 0 bez mesačných poplatkov pre zákazníkov s nižšími nárokmi na telefonovanie či posielanie správ.

Akciová ponuka telefónov pre Fix 12
Pre Fix 12 sú určené aj T-Mobile bestsellery Nokia 5310 a Sony Ericsson K770i, nižšie ceny ponúknu napríklad modely Sony Ericsson W350i či Samsung U600 v oboch farebných prevedeniach (pink i black).

Celkovo bude k programu Fix 12 dostupných až 12 telefónov:

Mobilný telefón Cena telefónu
Nokia 3110 1 € (30,13 Sk)
Nokia 5310 29 € (873,65 Sk)
Nokia 6300  19 € (572,39 Sk)
Samsung C3050 1 € (30,13 Sk)
Samsung M110 1 € (30,13 Sk)
Samsung S3500 49 € (1 476,17 Sk)
Samsung U600 black/pink 49 € (1 476,17 Sk)
Sony Ericsson K770i 49 € (1 476,17 Sk)
Sony Ericsson S302i 19 € (572,39 Sk)
Sony Ericsson T280i 1 € (30,13 Sk)
Sony Ericsson T303i 1 € (30,13 Sk)
Sony Ericsson W350i 1 € (30,13 Sk)

Nová hodnota pre dobíjanie Fix programov
V súvislosti s uvádzaním programu Fix 12 bude sprístupnená aj nová hodnota pre dobíjanie kreditu na predplatených kartách Easy či programoch Fix.

Zákazníci si budú môcť dobiť kredit o 12 € nasledujúcimi spôsobmi:
  • cez T-Centrá
  • na stránke www.t-mobile.sk