FLASH NEWS: Telekom odštartoval predobjednávky na skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Fold3 5G a Flip3 5G

12. 08. 2021


Krátko po včerajšom predstavení nových skladacích telefónov z radu Samsung Galaxy prichádza Telekom s predobjednávkami na oba modely.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G je prvým modelom z radu FOLD, ktorý Telekom zaradí do ponuky. Tento výkonný komunikátor ponúka dva displeje a novú užívateľskú skúsenosť – v zavretom stave ponúka 6,2-palcový displej a môžete na ňom využívať množstvo funkcií. Po jeho rozložení však objavíte obrovský 7,6“ Infinity Flex displej s veľkou plochou, kde môžete využívať ďalšie možnosti. Samsung Galaxy Z Fold3 5G má aj dostatočnú ochranu vďaka pevnému hliníkovému telu, vodeodolnosť a podporu dotykového S Pen.

K predobjednávke v Telekome sa dá získať až do 1000 € pri výkupe starého zariadenia, Z Premier Service na jeden rok a extra flipové puzdro s dotykovým perom a výkonný napájací apadtér. A navyše aj zľavu do 40 € na úvodný poplatok za mobil.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je nástupca vlaňajšieho skladacieho „véčka“, ktorý mal vlani premiéru v Telekomu ako u jedného z exkluzívnych predajcov. Novinka prináša nielen 5G konektivitu, ale aj špičkový procesor Snapdragon 888, 6,7“ ohybný displej a najmä väčší vonkajší displej, ktorý zobrazí oveľa viac informácií bez potreby otvárania telefónu. Aj Galaxy Flip3 5G má pevný hliníkový rám a doposiaľ najodolnejšie sklo Corning Gorilla Glass Victus.

K predobjednávke v Telekome sa dá získať až do 1000 € pri výkupe starého zariadenia, Z Premier Service na jeden rok a aj zľava do 40 € na úvodný poplatok.

Oba modely štartujú v ponuke Telekomu už v piatok 27. augusta 2021. Dostupnosť jednotlivých farebných verzií budeme komunikovať pri ich uvedení. Zároveň plánuje Telekom zaradiť aj čerstvo predstavené hodinky Samsung Galaxy Watch4.

Odkaz na predobjednávku Samsung Galaxy Z Fold3 5G a Flip3 5G nájdete tu:https://www.telekom.sk/predpredaj/samsung-galaxy-z-fold3-flip3