FLASH NEWS: Magio Go Premium bez pevnej TV služby od 1. marca 2020 s novou cenou, Slovak Telekom

29. 01. 2020

Telekom od 1. marca 2020 zvýši cenu prémiovej služby internetovej televízie Magio Go Premium pre zákazníkov bez pevnej TV služby Magio TV.

Telekom aplikáciu Magio Go od novembra 2019 výrazne vylepšil a priniesol nové funkcionality, čím sa služba dostáva na úroveň pevnej služby Magio TV. Pre väčšinu zákazníkov sa nič nemení a majú TV aplikáciu Magio GO naďalej zadarmo k pevnej službe Magio TV. Internetová televízia Magio GO umožňuje zákazníkom vychutnať si TV v prehľadom dizajne v televízii, na webe, mobilnom zariadení s iOS či Androidom ako aj na smart televízoroch v natívnej aplikácii.

Cena služby Magio Go Premium sa pre zákazníkov bez pevnej služby Magio TV mení od 1. marca  2020 na 8,90 € s DPH s viazanosťou na 24 mesiacov a 10,90 € s DPH bez viazanosti. Služba Magio Go Premium ponúka viac ako 60 slovenských a zahraničných televíznych staníc vrátane športových staníc, detskej Ťuki TV v Slovenčine, či exkluzívneho dokumentárneho kanálu BBC Earth. Cena základnej služby Magio GO sa nemení a zostáva naďalej 3,99 € s DPH. Dotknutí zákazníci budú o zmene informovaní listom alebo SMS.

Vylepšenia aplikácie Magio Go 3.0:

- kompletný redizajn aplikácie Magio GO pre mobilné zariadenia s Androidom a iOS, ktorý je moderný, svieži a zameraný na intuitívne ovládanie

- miniprehrávač

- TV Archív

- možnosť nahrávok až 60 hodín

- aplikácia pre Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novšie)

- aplikácia pre TV značky Sony a Philips s operačným systémom Android TV (veria 7 a vyššie)