NEWS: Exkluzívne kanály pre zákazníkov Magio televízie na mesiac zadarmo, Slovak Telekom

NEWS: Exkluzívne kanály pre zákazníkov Magio televízie na mesiac zadarmo

27. 02. 2017

Všetci zákazníci Magio televízie budú môcť celý marec sledovať všetky exkluzívne kanály dostupné na Magio platforme úplne zadarmo. Telekom tiež v najbližšom období bezplatne sprístupní aj zaujímavé filmové kanály.

Digi Sport 1 až Digi Sport 5, všetko v HD kvalite:

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na špičkové futbalové výkony počas marcových zápasov Premier League, Ligy majstrov a La Liga na piatich kanáloch Digi Sport vo vysokom rozlíšení. Aktuálnym ťahákom sú hlavne vyraďovacie zápasy Ligy majstrov a prebiehajúce zápasy Premier League.

Ťuki TV s rozprávkami pre najmenších:

Nezabudli sme ani na najmladších divákov. Tí budú môcť sledovať obľúbený detský kanál v slovenčine Ťuki TV, ktorý ponúka klasické rozprávky ako Lolek a Bolek, Macko uško, Mášine rozprávky, Ťukiho dobrodružstvá, Neposlušník Mira Jaroša a mnohé ďalšie.

Filmbox Premium pre milovníkov kvalitných filmov:

Filmový kanálpočas marca ponúkne napríklad trháky Všemocný (Limitless), Bojovník (Warrior), Kráľ zo Soho, Vpich, Twighlight Saga: Eclipse, ale napríklad aj novú seriálovú adaptáciu Korene (Roots). Tento nový historický seriál podľa románu Alexa Haleyho je remakom slávnej minisérie z roku 1977. Epická sága mapuje osudy jedného černošského rodu. Začína u mladého Afričana, ktorý je brutálne odvlečený do Ameriky a predaný do otroctva.

Naša akcia pokračuje aj v apríli:

Pre všetkých zákazníkov Magio TV máme pripravenú skutočnú lahôdku. Od 1. apríla sprístupníme exkluzívne filmové kanály z rodiny HBO: Cinemax 1 a Cinemax 2. Cinemax ponúka americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie Cinemaxu. Každú nedeľu večer kanál ponúkne jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, miesto ponúka aj romantickým filmom.