Telekom výrazne posilňuje programy ÁNO: ďalšie objemy dát v paušáloch i ÁNO M Data za 20 € , Slovak Telekom

22. 10. 2018

„Súčasťou našej vízie sú Najlepšie dáta v najlepšej sieti. Telekom každý rok investuje desiatky miliónov eur do 4G siete, máme top ponuku LTE telefónov a o našej výbornej zákazníckej skúsenosti na 4G sieti svedčí už 5 certifikátov Best in Test od P3 Communications. Samozrejme, vždy chceme mať aj konkurenčnú ponuku dát, čo sme ukázali v apríli uvedením paušálov ÁNO. Dnes posúvame hranice ďalej a aby zákazníci mali najlepšie dáta v najlepšej sieti, do ponuky pribudne paušál ÁNO M Data a do trojice paušálov ÁNO L, XL a XXL pridáme ďalšie výrazné objemy dát,“ uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre rezidenčný segment spoločnosti Slovak Telekom.

Zmeny pre paušály ÁNO sú určené pre nových, aj existujúcich zákazníkov. Aplikovať sa budú už od stredy 24. októbra 2018.

ÁNO M Data sa dostáva do portfólia

Telekom pridá k pôvodnej pätici programov ÁNO nový variant zameraný najmä na zákazníkov, ktorí nepotrebujú neobmedzené volania a preferujú skôr dáta.

Paušál ÁNO M Data obsahuje 100 minút do všetkých sietí a 4 GB dát. Ešte výhodnejší je v skupine Magenta 1, kde sa jeho obsah zvýši na 200 minút do všetkých sietí a 8 GB dát. ÁNO M Data stojí 20 € mesačne, vzťahujú sa naň aj rovnaké dotačné podmienky hardvéru ako pre ÁNO M.

Viac dát pre ÁNO L, ÁNO XL a ÁNO XXL

Veľkou zmenou od 24. októbra 2018 bude nový objem dát pre vyššie paušály ÁNO. Telekom výrazne zvýši objemy dát od programu ÁNO L a táto pozitívna zmena sa týka nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov.

ÁNO L bude mať po novom 10 GB dát mesačne a až 15 GB dát mesačne v skupine Magenta 1. (Doteraz mali zákazníci 4 / 8 GB).

ÁNO XL bude mať po novom 20 GB dát mesačne a až 30 GB dát mesačne v skupine Magenta 1. (Doteraz 10 / 20 GB).

ÁNO XXL bude mať po novom 30 GB dát mesačne a až 45 GB dát mesačne v skupine Magenta 1. (Doteraz 20 / 40 GB).

Každý zákazník s programom ÁNO L a vyšším tak bude mať k dispozícii oveľa väčšie objemy. Naďalej existuje aj možnosť dokupovania dát a aktivácia služby StreamOn.

Nová ponuka paušálov ÁNO v Magenta 1

Paušály ÁNO budú od 24.10.2018 vyzerať v skupine Magenta 1 nasledovne:

ÁNO S

ÁNO M

ÁNO M Data

ÁNO L

ÁNO XL

ÁNO XXL

Volania (SR, do EÚ, EÚ roaming)

200 minút

200 minút

neobmedzené