Druhé Vianoce na Predplatenke: Dvojnásobné dáta, extra kredit 20 € pri prenose čísla a vianočné prekvAPPenie

25. 10. 2021


Predplatenka od Telekomu je už na trhu viac ako rok a Telekom počas neho predstavil viaceré akciové ponuky či momenty prekvapenia. Na druhé Vianoce pripravil dve kampane: dvojnásobok dát a extra kredit pri prenose čísla.

Extra kredit 20 €

Prvý benefit vianočnej kampane je určený pre zákazníkov, ktorí si chcú preniesť svoje telefónne číslo na Predplatenku v Telekome. Vďaka tejto akcii môžu získať extra kredit 20 € s platnosťou 30 dní, ktorý sa však dá ďalším dobíjaním kreditu predlžovať.

Akcia bude trvať od 27.10.2021 do 31.12.2021.

Dvojnásobok dát s top akciou 10 GB za 8 €

Táto akcia poteší dátových používateľov predplatených kariet Predplatenka, aj Easy. Ak si počas vianočnej kampane aktivujú jeden z 30-dňových balíkov, získajú dvojnásobný objem dát.

Pri Predplatenke platí akcia pre 1 GB, 3 GB a 5 GB balíky dát, pričom zákazník dostane vždy 2x toľko. Najvyšší balík bude obsahovať takto už bezkonkurenčných 10 GB za 8 €.

Pri Easy sú k dispozícii balík VŽDY GIGA (štandardne objem 1,5 GB, v akcii 3 GB) a VŽDY 2 GIGA (štandardne objem 2,5 GB, v akcii 5 GB)

Benefit sa dá využiť opakovane, stačí ak si budú zákazníci balík obnovovať aj po trvaní kampane. V praxi tak môže mať zákazník dvojnásobne objemy dát aj desaťkrát, ak sa mu bude stále obnovovať balík.

Existujúci zákazníci balíkov nemusia robiť nič a automaticky sa im benefit aktivuje, takže budú môcť využívať dvojnásobný balík dát od najbližšej obnovy.

Pri dvojnásobných balíkoch navyše platí benefit prenášania neminutých dát do ďalšieho mesiaca. Takže ak má zákazník napríklad balík 5+5 GB za 8 €, nemusí ho minúť v jednom mesiaci, ale časť dát si môže preniesť do ďalšieho.

Aj táto akcia bude trvať od 27.10.2021 do 31.12.2021.

Vianočné prekvAPPenia aj na predplatené karty

Súčasťou vianočnej kampane sú aj vianočné prekvapenia pre všetkých v Telekom aplikácii. Zákazníci s predplatenými kartami sa môžu tešiť buď na Dvojnásobný kredit alebo Nekonečné dáta na 1 deň, podľa vyžrebovaného benefitu. Prekvapenie si môžu zákazníci vyzdvihnúť od 27.10 do 31.12.2021.