Telekom: Každý zákazník si zaslúži odmenu. HBO GO ako darček na 30 dní zadarmo

17. 05. 2021


Slovak Telekom pre svojich zákazníkov pripravil ako darček službu HBO GO na 30 dní zadarmo. Zákazníci si budú môcť užiť atmosféru kina, pozrieť si filmy, seriály a premiéry v pohodlí domova a vychutnať si kasové trháky a najhorúcejšie seriály nielen v TV, ale aj na počítači alebo v mobile.

Benefit môžu zákazníci využiť pri novej aktivácii HBO GO v období od 17. mája do 15. júna 2021. HBO GO na 30 dní zadarmo si môžu aktivovať všetci zákazníci Telekomu s mesačnou fakturovanou službou, jednoducho zaslaním SMS v tvare „HBO GO ZAP ID služby“ na bezplatné číslo 0903 333 188 alebo si môžu službu HBO GO aktivovať online na webe  https://www.telekom.sk/hbo-go-zadarmo. Ponuka platí pre zákazníkov Telekom, ktorí využívajú služby pevnej aj mobilnej siete, ako sú: Magio TV, Magio Internet, Magenta Office Internet, Biznis NET, Pevná linka a všetky mobilné paušály.

„Každý zákazník Telekom si zaslúži odmenu po náročnom období. Preto sme sa rozhodli v rámci jedinečnej spolupráce s HBO priniesť zákazníkom službu HBO GO na 30 dní zadarmo. Veríme, že tento darček poteší každého fanúšika televíznej a filmovej zábavy,“ povedal Andrej Miklánek, manažéra marketingu a vývoja TV služieb. 

Novinky na HBO GO počas mája:

1. Príbeh služobníčky IV 

2. Wonder Woman 1984

3. Futbalový talent III 

4. Viktoriánky 

5. Mare z Easttownu  

Počas mája HBO GO predstaví časť novej série originálneho seriálu Príbeh služobníčky a diváci sa môžu tešiť na druhé pokračovanie príbehu Wonder Woman, ktorú stvárnila v hlavnej úlohe herečka Gal Gadot, či príbeh legendárnej čínskej bojovníčky v premiére dobrodružného filmu Mulan (2020). Počas mája si môžu diváci pozrieť aj celú kultovú filmovú ságu Rocky s fenomenálnym Sylvestrom Stallonem, ktorá oslavuje 40. výročie od svojej kinopremiéry. K dispozícii je všetkých 6 dielov filmov Rocky I-VI a tiež voľné pokračovanie v podobe filmov Creed I (2015) a II (2018). Pre všetkých fanúšikov „Rockyho“ pribudne 20. mája na HBO GO aj dokumentárny film o vzniku tejto legendárnej filmovej postavy.