Diváci Magio TV a DIGI SLOVAKIA si budú môcť aj naďalej užívať bohatú programovú ponuku kanálov skupiny AMC Networks International

20. 01. 2022


  • Najlepšie športové udalosti televíznych kanálov Sport1 a Sport2 ostávajú na obrazovkách Magio TV a DIGI SLOVAKIA vďaka novému kontraktu

Medzinárodná televízna skupina AMC Networks International (AMCNI), ktorá je slovenskému divákovi známa v podobe viacerých vyhľadávaných TV kanálov, bude aj naďalej ponúkať svoje programy v portfóliu Magio TV a DIGI SLOVAKIA. Medzi najsledovanejšie televízne kanály patria rôzne stanice, ktoré svojim zaujímavým obsahom vedia zabaviť nejedného diváka v podobe športových, filmových, detských či edukačných programov (Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, AMC či Film+).

Opätovným predĺžením kontraktu s televíznym poskytovateľom AMCNI, si diváci budú môcť aj naďalej vychutnať nejeden športový zážitok. Za najväčšie lákadlo patria najprestížnejšie automobilové preteky sveta, Formula 1. Športové TV kanály Sport1 a Sport2 ponúkajú hneď viacero športových zážitkov, ktoré ocení nejeden milovník športových prenosov. AMCNI má vysporiadané exkluzívne televízne práva na vysielanie priamych športových prenosov tých najvyhľadávanejších a najsledovanejších športov akými sú KHL, Liga národov UEFA a medzinárodné priateľské zápasy, Európska liga a Konferenčná liga UEFA, Majstrovstvá Európy EHF, aj Tipos Extraliga.

„Veľmi nás teší, že sa nám podarilo opätovne dohodnúť podmienky s televíznou skupinou AMCNI a priniesť naším divákov exkluzívny obsah aj na ďalšie obdobie. Tento rok bude športový, čakajú na nás tie najväčšie športové udalosti, ktoré si aj vďaka spoločnosti AMCNI a jej dvom televíznym kanálom Sport1 a Sport2, budú môcť dopriať naši diváci priamo z pohodlia svojich obývačiek,“ prezradil Marcel Šatanek, senior manažér TV segmentu a terminálov spoločnosti Slovak Telekom.

AMCNI myslí aj na detského diváka a v programovej štruktúre sa najmenší diváci budú môcť aj naďalej zabaviť s dvomi detskými televíznymi kanálmi MiniMax a JimJam. Obsah kanálov pre najmenších, je postavený podľa vekových skupín, pričom JimJam prináša vysielanie pre tých najmenších a stanica MiniMax je určená pre staršieho detského diváka. Za zmienku stoja obľúbené seriály Barbie, My Little Pony, Lego Friend či Máša a medveď.

Pre milovníkov histórie či populárno-náučných programov, sú v ponuke dva televízne kanály, ktoré svojím obsahom každý deň lákajú k obrazovkám rôzne vekové skupiny. Stanice Spektrum a Spektrum Home budú naďalej prinášať na dennej báze rôzne tematické relácie, ktoré svojim obsahom dokážu zaujať v ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu.

Nový kontrakt s AMCNI uzatvára ponuku dvojica filmových televíznych staníc AMC a Film+. Ich programovú štruktúru tvoria rôznorodé žánre filmov a seriálov z európskej a svetovej kinematografie, ktoré budú aj naďalej dostupné všetkým zákazníkom. Aj v tomto roku si slovenskí diváci budú môcť dopriať ďalšie pokračovanie najobľúbenejších seriálov ako FEAR The Walking Dead – Živí mŕtvi alebo Better Call Saul.

Zmeny v programovej štruktúre, Spektrum Home do základu

Súčasťou nového kontraktu so spoločnosťou AMCNI bude aj úprava dvoch TV kanálov. S účinnosťou od 1. februára 2022 dochádza k zmene: Paprika TV a CBS Reality už nebudú od tohto termínu dostupné v ponuke Magio TV a DIGI TV. Aj napriek tejto úprave televíznych kanálov stále poskytuje programová štruktúra Magio TV a DIGI TV najširšie portfólio programov, ktoré dokážu splniť potreby aj tých najnáročnejších divákov.

Obľúbený televízny kanál Spektrum Home, ktorý bol doteraz len súčasťou vyšších televíznych balíkov, sa od 1. februára 2022 presúva do základného balíka, a tak sa stáva dostupný pre všetkých divákov Magio TV a DIGI TV.

S preradením televízneho kanála do základu si na svoje prídu nielen nadšenci bývania, domu a záhrady, ale všetci, ktorých zaujíma práve táto oblasť a radi sa inšpirujú novinkami z celého sveta.

Viac informácii o kompletnej ponuke Magio TV a DIGI SLOVAKIA sa zákazníci môžu dozvedieť na oficiálnych stránkach www.telekom.sk a www.digislovakia.sk.